Välkommen till ÅSUBs nya hemsida!

Nu hittar du fakta om Åland i fickan!

Hemsidan har förnyats för att bli lättare att använda för alla målgrupper. Sidan är nu mobilvänlig och passar alla skärmformat. Målsättningen har också varit att det ska vara lättare för besökaren att hitta data.

Under knappen ”Hitta fakta A-Ö” väljer du enkelt nyckelord och får fram allt som ÅSUB har publicerat om frågan.

Vi har ökat användningen av ikoner för att göra det lättare och trevligare att hitta de ämnesområden du söker. Nyckeldata finns lättillgängliga på första sidan.

Vi har också passat på att utöka databaserna. I databaserna kan du själv välja vilka uppgifter som visas och sen spara ner informationen i egna tabeller i det format som du själv helst använder.

Är du nyfiken på hur det går för Åland i övrigt? Checka våra senaste konjunkturindikatorer här. Vill du veta hur nära Åland är att nå strecket för 30 000 invånare? Senaste befolkningsstatistiken hittar du här.

Om du inte redan är prenumerant, beställ ÅSUBs nyhetsmeddelanden med formuläret här på hemsidan så håller du dig uppdaterad!

Vi fortsätter självklart att utveckla hemsidan kontinuerligt och tar gärna emot synpunkter och idéer på info@asub.ax eller på https://www.facebook.com/AASUB/